Tours

Gornje i Donje bare Jezera Zelengore

Jednodnevni aranžman već od

65,00

Nivo težine
1.5/5
Oprema
Gojzerice ili patike , ranac, presvlaka,
Odnos težine i satisfakcije
5/5
Hrana i voda
Obezbjeđeno od strane organizatora
Preporučen broj osoba
5/10
Popusti na veće grupe
20%

Jezera Zelengore - Gornje i Donje bare - Vidikovac Borić

Sama pomisao na Zelengoru dovoljna je da probudi avanturistički duh kod svih nas. Zelena polja prošarana ljekovitim i mirišljavim biljem , cvijetovima raznoraznih boja nevjerovatnim pogledima na okolne vrhove koji se dižu i preko 2000 metara nadmorske visine. Sve to zajedno čini Zelengoru jednom od najljepših planina na Balkanu, ali i šire.  Na ovom nađem zajedničkom putovanju upoznaćemo dva njena bisera – dva jezera : Gornje i Donje Bare , a takođe ćemo se popeti na najljepši vidikovac u NP Sutjeska – vidikovac Borić.

Lokacija okupljanja su naše vile u NP Sutjeska ( Green Villas Tjentište ) ( Green Villas Tjentište ) gdje se upoznajemo sa planom aranžmana i gdje nakon kratkog brifinga sa našim vodičem  i provjere opreme krećemo sa našim terenskim vozilima put naše avanture . ( off road dionica )

Sam put od Tjentišta prema Zelengori dovoljno je uzbudljiv i zanimljiv,  put kojim se uzdižu visoke krošnje drveća, vidikovci sve je to što nas čeka narednih sat vremena na putu do naše prve destinacije jezera Gornje bare koje se nalazi na 1515 mnv

Sve izgleda tako savršeno, a pašnjaci ukrašeni cvijećem i ljekovitim biljem svakoga od nas sigurno će uvjeriti da se uskoro ne vraća u gradsku svakodnevicu.

Nakon obilaska jezera Gornje bare našu avanturu Zelengorom nastavljamo ka našoj drugoj destinaciji za danas,  jezeru Donje Bare.

Posle obilaska samog jezera i fotografisanja  spuštamo se dalje do vidikovca Borić ( 20-ak minuta pješačenja ) odakle se pruža pogled na skoro čitav Nacionalni park Sutjeska- panorama prašume Perućica, planine Maglić, Volujak i Lebršnik, na Tjentište i dolinu heroja, te na kanjon rijeke Sutjeska.

Povratak na jezero Donje Bare i ručak ( launch paket ) oko 15:00 h

Našu avanturu završavamo na Tjentištu  gdje posjećujemo  spomen kosturnicu iz II svjetskog rata i gdje idemo u obilazak najvećeg otvorenog bazena u Evropi. 

Povratak u naše vile planiran je oko  oko 19:00h, čime se vaš aranžman završava.

U cijenu je uračunato:

– transport učesnika našim terenskim vozilima

– usluge iskusnog vodiča

– sve pripadajuće takse i osiguranja

– lunch paket ( obrok na jezeru )

* NEMA SKRIVENIH TROŠKOVA

NAPOMENE

  • Za realizaciju ovog aranžmana potrebno je najmanje 2 osobe ili se možete priključiti postojećoj grupi.
  • Minimalna  starost učesnika je 5. godina
  • Prethodno iskustvo nije potrebno.
  • Svi aranžmani se uz dogovor mogu produžiti, kombinovati i sl .
  • Cijene su izražene u evrima, po osobi.
  • Zadržavamo pravo procjene spremnosti učesnika.

Neka avantura počne, vidimo se na Tjentištu.

Satnica polaska
09:00 h
Satnica povratka
Između 16:00 - 17:00 h
U cijenu je uključeno
U cijenu nije uključeno
Kombinovanje izleta ( višednevni aranžmani )

Svi naši aranžmani  pa tako i ovaj dostupni su za kombinovanje pa se možete odlučiti i za više različitih aranžmana kao i za prenoćište u našim vilama u NP Sutjeska. Zašto provesti samo jedan dan u NP Sutjeska? Popusti na višednevne aranžmane su obezbjeđeni.

Izaberite više aranžmana i u potpunosti upoznajte NP Sutjeska i obiđite njegove najatraktivnije lokacije zajedno sa našim vodičima.

Reviews

Nestvarna Zelengora, još nestvarniji pogledi . Avantura za pamćenje.

Azra

Tuzla

Potrebno vrijeme za rezervaciju
10 sekundi 100%
bs_BA
Call Now ButtonPozovi nas